De 5 leukste shirtjes voor pakjesavond

Sinterklaas & Piet

5 december is het zover, het grote Sinterklaasfeest oftewel PAKJESAVOND! Ben je op zoek naar een leuke outfit voor pakjesavond? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Ik ben benieuwd hoe jullie pakjesavond organiseren. Bij ons begint de avond met spelletjes, snoepgoed en veel liedjes (lees: voornamelijk schreeuwen van de zenuwen). Uiteindelijk kloppen Sint & Piet aan de deur. Tegen de tijd dat je beneden bent, zijn ze altijd verdwenen. Alleen een spoor van pepernoten is nog zichtbaar. Elk jaar wil je sneller bij de deur zijn, maar als je ze hoort bonken op de deur word je toch een beetje bang. Soms heb je geluk en komen Sint & Piet binnen om de cadeautjes uit te delen, maar niet altijd. Herkenbaar?

De perfecte outfit

En dan nu waar het allemaal om draait, een leuke outfit voor deze gelegenheid. Laat Sint & Piet weten dat je gek op ze bent met één van onze shirtjes. De shirtjes bestaan uit verschillende teksten, kleuren en modellen. 

Kies het shirtje met de leukste tekst en maak een keuze tussen een T-Shirt of Longsleeve. Kies de gewenste kleur voor het shirtje en de gewenste kleur voor de tekst. Wil je het shirtje nog persoonlijker maken? Dat kan. Wij hebben ook een paar leuke ontwerpen waarbij je de naam van het dragertje kan doorgeven. 

Bekijk hieronder de 5 leukste shirtjes voor pakjesavond. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk de collectie hier.

shirtje-sinterklaas

 

Meer weten over Sinterklaas? Neem dan hier een kijkje. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd