Over Ons

🤰🏽Ons verhaal 

Hi, ik ben Dunja, de persoon achter babywurm!

Ik ben deze webshop gestart uit voorliefde voor alle kleine schattige baby spulletjes. Vroeger liep ik al langs de baby afdeling omdat al die kleine kledingstukken en speeltjes zo schattig waren. Inmiddels is Babywurm uitgegroeid naar een webshop waar je allerlei leuke producten kunt kopen voor de belangrijkste persoon op aarde, je kleine. De producten die geleverd worden zijn van goede kwaliteit en kunnen aangeschaft worden tegen een betaalbare prijs.

🤱🏽Onze missie

Babywurm is een webshop voor ouders. Wij willen iedereen voorzien van leuke en goede producten die je gewoon moet hebben! Wij hopen iedereen in Nederland & België te veroveren met deze babyfever! 

Verder vinden wij het ook belangrijk dat onze producten uit Europa komen. De meeste producten komen van andere (kleine) Nederlandse en Belgische ondernemers. Sommige producten worden zelfs speciaal voor jou handgemaakt!

👶🏽 Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen. Wij zijn daarom voor onze klanten 7 dagen per week bereikbaar. Wees niet bang om een vraag te stellen, dit kan via de contactpagina.

Bedrijfsinformatie

Babywurm staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Nederland.