Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden met een artikel? Dat vinden wij erg jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je hebt vanaf de ontvangst van je bestelling maximaal 14 dagen om een artikel te ruilen voor een andere maat/kleur of om de terugbetaling ervan aan te vragen door het bij een PostNL servicepunt af te geven.

Uitzondering: de persoonlijke geboorteposters kunnen niet geruild of geretourneerd worden, tenzij het product beschadigd wordt geleverd. Dit product wordt persoonlijk voor u gemaakt.

Eenvoudig ruilen/retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere kleur/maat nodig hebt of je de artikelen wilt retourneren en daarbij de artikelen waarom het gaat.

Stap 2: Stuur je bestelling op. 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.